Acupunctuur Feng Shui & Acupunctuur

Feng shui is een Chinese kunst om jouw huis in te richten om een goed Qi te creëren.

Feng shui en acupunctuur

Feng Shui en acupunctuur maken deel uit van de filosofie van het Taoïsme. Dit oude systeem omvat een uitgebreide reeks principes waarmee mensen vroeger leefden en nu nog steeds.
De verschillende takken van de Tao spreken over de “drie schatten”  de hemel, het mens en de aarde. Op dezelfde wijze behandelt de traditionele Chinese geneeskunde het lichaam in zijn totaliteit evenals de invloeden van de kosmos en de aarde op het lichaam.

Het terug krijgen van een algehele goede gezondheid gaat niet alleen over genezing van een ziekte; het gaat om het onderhouden van een staat van algemene welzijn die sterk genoeg is om te voorkomen dat er ziekte ontstaat.
Als jij een acupunctuur behandeling ondergaat, wil je ook dat jouw huis het evenwicht weerspiegelt wat deze therapie heeft bereikt. Als je huis geen gunstige Qi-energie heeft, kan de onbalans in je lichaam gemakkelijk terugkeren.

Feng shui en het huis

Feng shui is de kunst van het evenwicht zowel aan de buitenkant als aan het interieur van het huis. Evenwichtige Feng Shui in huis wilt zeggen balans van de elementen die aan elke richting zodat de productieve cyclus kan normaliseren. Als het in de Nei Jing uitgelegd wordt.
Visualisatie speelt ook een grote rol in de succesvol beoefening van feng shui. Mentale visualisatie versterkt de werking van feng shui zowel aan het oppervlak als aan de innerlijke niveaus van het bewustzijn.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken in mijn praktijk voor acupunctuur in Amsterdam dan kun je me een e-mail sturen naar 
info@claudiamercier.nl