Uiterlijk & Innerlijk

Cosmetische acupunctuur is een vorm van acupunctuur waarbij de energiebanen in het gezicht gestimuleerd worden waardoor de huid strakker wordt en ook de energie toeneemt.

Cosmetische acupunctuur is een effectieve, niet chirurgische behandeling om de verschijnselen van de beginnende ouderdom te verminderen. Het is gebaseerd op de Chinese Geneeskunde. Er worden zeer dunne wegwerpnaalden ingebracht op acupunctuurpunten van het gelaat en het lichaam.

Het oppervlakkig inbrengen van de naaldjes stimuleert de lokale circulatie in het gelaat en stimuleert de collageenproductie, die de expressie lijnen (rimpels) opvult en zorgt dat er weer een strakke huid ontstaat met een gezonde en heldere uitstraling.

Tevens kunnen er ook cosmetische behandelingen op de buik worden toegepast.

De innerlijke – en uiterlijke schoonheid
Voordat ik met de behandeling begin, bekijk ik mijn klant in haar/zijn totaliteit. Het is een holistische behandeling. Daarbij besteed ik naast aan de fysieke kant ook aandacht aan de emotionele.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken in mijn praktijk voor acupunctuur in Amsterdam dan kun je me een e-mail sturen naar 
info@claudiamercier.nl